Forensische Zorg

De Observant, Amersfoort
Leids Congres Bureau
€ 345,00 + verschillende kortingsmogelijkheden

Het Leids Congres Bureau nodigt u uit voor de 9e landelijke studiedag Forensische Zorg. Dit jaar staat het thema kwaliteit centraal. Wat is kwaliteit, hoe meet je het en hoe maak je het transparant? Daarnaast gaan we in op sturing op kwaliteit door middel van inkoop en discussiëren we met elkaar over knelpunten en oplossingen.

’s Middags kunt u kiezen uit parallelsessies waarin kwaliteit tot uiting komt in praktijk- en samenwerkingsvoorbeelden. We besteden aandacht aan de samenwerking met gemeenten, kwaliteit van begeleiding, het delen van gegevens en hoe een positief leefklimaat invloed heeft op de kwaliteit van de behandeling.

Doelgroep
Deze studiedag is bedoeld voor managers en medewerkers van Dienst Justitiële Inrichtingen, het OM, de rechterlijke macht en de advocatuur, Forensische en Penitentiaire Psychiatrische Centra, Forensisch Psychiatrische Klinieken en Afdelingen, penitentiaire inrichtingen, zorgaanbieders in de GGZ, reclassering, gemeentelijke instellingen en veiligheidshuizen. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 345,00 p.p. (excl. BTW).

Kortingen
Indien u zich vóór 1 juli 2014 inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 320,00 p.p. (excl BTW).

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 1 juli € 285,00 (excl. BTW) en daarna € 310,00 (excl. BTW).

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij de NVVP en bij het Kwaliteitsregister V&V. Houd onze website in de gaten voor informatie over toekenning van punten.