KENNISSESSIE: BELANG VAN GEBRUIKERSACCEPTATIE BIJ DIGITALISERINGSPROJECTEN

Enjoy & Deploy
info@enjoy-deploy.nl
Kosteloos

De gemeenten Midden-Delfland en Zeist delen op 30 september a.s. hun projectervaringen én de wijze waarop zij de gebruikersacceptatie georganiseerd hebben, tijdens een kennisbijeenkomst van ‘n halve dag in het nieuwe gemeentehuis van Zeist. De kennissessie wordt u aangeboden door Enjoy & Deploy, The Document People. Aanmelden voor dinsdag 30 september is kosteloos en kan hier.

Bij projecten op het gebied van digitaliseren besteden we traditioneel veel aandacht aan de selectie, installatie, implementatie en de overdracht naar beheer. Toch verlopen deze projecten vaak stroef of worden doelstellingen niet gehaald. Kan dat anders? De gemeenten Midden-Delfland en Zeist laten zien hoe ze omgaan met de invoering van zaakgericht werken, en het ondersteunen van flexwerken. De bijeenkomst begint 9:30 uur en eindigt na de lunch om 13:00 uur.

Programma:

'Verbeterde dienstverlening én efficiency met digitaal- en zaakgericht werken.'

Ron de Kok, Projectleider Gemeente Midden-Delfland

'Nieuwe manier van werken met een nieuw zaaksysteem in een nieuw gemeentehuis'

André Steen, Afdelingshoofd Informatievoorziening Gemeente Zeist

Rondleiding digitaal werken gemeentehuis Zeist

Lunch & netwerken

U kunt zich hier aanmelden.