Agenda

Op naar dat social intranet!

Tolhuistuin 5 , Amsterdam
117 Bestuurszaken, ICT, Sociaal

Details evenement

09 september 2014
14:30 uur
Tolhuistuin 5 , Amsterdam
Viadesk
info@viadesk.nl
020-3057660
€ 99

Op 9 september organiseren wij een middagseminar genaamd: 'Op naar dat social intranet!' Tijdens deze sessie belichten diverse experts de weg naar een succesvol social intranet, bezien vanuit verschillende praktijkinvalshoeken.

Zij zullen onderling – en met jou – de discussie aangaan. Je moet dan denken aan onderwerpen als : Welke sociale dynamieken zie je terug bij het online activeren van deelnemers/medewerkers. Welke drivers spelen hierbij een rol en hoe motiveer je mensen om een nieuw platform op een nieuwe manier te gaan gebruiken? Hoe creëer je een breed draagvlak en commitment voor een nieuw sociaal intranet? En belangrijker, hoe zorg je ervoor dat het sociale gedrag dat je graag terug ziet op zo'n intranet matcht met bestaand gedrag in de organisatie zelf?

Kom je ook?!