KING Jaarcongres 2015

349 euro

Meerdere wegen naar…
van Rijk naar wijk

Dat is het thema van het KING Jaarcongres op donderdag 15 januari 2015. Zien wij u op ons 5e KING Jaarcongres in ’s-Hertogenbosch? Meld u aan.

De decentralisaties zijn een feit, gemeenten hebben taken rondom zorg, werk en jeugd overgenomen van het Rijk. Hoe staan we ervoor en hoe zorgen we er samen voor dat we werken vanuit de leefwereld van mensen? Tijdens het KING Jaarcongres zien we hoe gemeenten met de nieuwe taken aan de slag zijn en wat er nog nodig is. Welke wegen hebben zij gekozen en welke obstakels komen ze tegen?

Inspiratie, nieuwe inzichten, ontmoetingen en het delen van ervaringen staan centraal. Sprekers als Pieter Winsemius, Rob van Gijzel (burgemeester Eindhoven), Jantine Kriens (voorzitter directieraad VNG), Jan Rotmans (hoogleraar transities en transitiemanagement) en Jos van der Lans delen hun visie op de actualiteit. Marcia Luyten (Nederlands econoom en journalist) is dagvoorzitter tijdens het KING Jaarcongres.

Ieder jaar wordt het congres bezocht door gemiddeld 900 raadsleden, burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen, afdelingshoofden, programmamanagers en beleidsadviseurs.

U kunt u inschrijven voor het KING Jaarcongres 2015 via het inschrijfformulier.