Agenda

Trends in Arbeidsverhoudingen

t/m 29-06-2015 - CAOP, Den Haag
235 Bestuurszaken

Details evenement

16 januari - 29 juni 2015
14:00 uur
CAOP, Den Haag
CAOP
f.haenen@caop.nl
070-3765818
1.325,-

Hoe verandert het publieke domein door vernieuwde arbeidsverhoudingen? En wat betekent dit voor professionals? Dat behandelt de leergang ‘Trends in Arbeidsverhoudingen’ in zes verschillende modules.

Verbinding tussen wetenschap, praktijk en beleid
Docenten als prof. dr. Marc van der Meer, prof. dr. Paul van der Heijden en prof. dr. Jaap Uijlenbroek leren u welke consequenties de verschillende ontwikkelingen hebben voor het openbaar bestuur, onderwijs, zorg en andere overheden. Het CAOP organiseert de leergang samen met de hoogleraren van de CAOP-leerstoelen en gastdocenten uit het (wetenschappelijk) netwerk en vertegenwoordigers van praktijk en beleid. Ook experts van het CAOP dragen bij aan het programma.

De leergang is gericht op beleidsmakers en beleidsmedewerkers, adviseurs, HR functionarissen, bestuurders, kaderleden en bestuurders van vakorganisaties en werkgeversorganisaties en leden van ondernemingsraden. De eerste middagbijeenkomst is op 16 februari, de laatste op 29 juni 2015. Deelname aan module 1 is verplicht. De groepen bestaan uit 16 - 20 personen. Op de slotbijeenkomst presenteren deelnemers hun papers en wordt er gezamenlijk gegeten. Tot 1 januari geldt een vroegboekkorting van € 1.250, -.