7e Werkconferentie SSC/Bedrijfsvoering

IGLUU, Eindhoven
Platform Shared Services bij de Overheid
Geen kosten voor overheidsmensen
Op 14 oktober 2015 wordt de 7e Werkconferentie SSC Bedrijfsvoering gehouden, dit jaar in de gemeente Eindhoven.

Thema van de dag: Bedrijfsvoering verbindt gemeente en stad

Met Mary Ann Schreurs, wethouder innovatie, cultuur, design en duurzaamheid van de gemeente Eindhoven, Jan van Ginkel, gemeentesecretaris Schiedam, Marcel Hoedeman, plantmanager DAF Trucks, Eric Ossel, voorzitter van het directeurennetwerk van de 100.000+ gemeenten en workshops en ronde tafels m.m.v. de directeuren van Maastricht tot Groningen: zie de website.

De landelijke werkconferentie wordt in opdracht van het Directeurennetwerk SSC/Bedrijfsvoering van de 100.000+ gemeenten georganiseerd door het Platform Shared Services bij de Overheid. Deelnemende gemeenten en shared services organisaties zijn: Almere Amsterdam Apeldoorn Arnhem Breda Den Haag Deventer Drechtsteden Ede Eindhoven Emmen Haarlem Hilversum Maastricht Meerinzicht Roosendaal Rotterdam Servicepunt71 Tilburg Utrecht Zaanstad Zwolle