Agenda

CarrièreBoost

Oorsprongpark 7, Utrecht
184 Loopbaan

Details evenement

08 oktober 2015
09:30 uur
Oorsprongpark 7, Utrecht
Keizer & Co
info@keizerco.nl
0618840010
395
Uitgekeken op je baan?
Uitgeblust? Reorganisaties?
Wil je iets anders maar weet je (nog) niet wat?


Stoom jezelf klaar voor de arbeidsmarkt anno nu!

CarrièreBoost is een motivatie- en sollicitatieprogramma voor werkzoekenden op HBO+-niveau. Je leert jezelf online én offline met meer (zelf)kennis en (zelf)vertrouwen te positioneren en presenteren om succesvolle stappen te kunnen zetten in je loopbaan. Omdat je daar vast wel wat steun, motivatie en reflectie bij kunt gebruiken.

Het programma bestaat uit 3 workshopdagen, die ook onafhankelijk van elkaar zijn te volgen. Eventueel voorafgegaan door een TalentenMotivatieAnalyse en adviesgesprek en aangevuld met coach- en reflectiegesprekken.

Download de flyer of neem contact op met Keizer & Co voor meer informatie of om je aan te melden voor CarrièreBoost op 8 oktober, 5 november of 26 november 2015.