Agenda

Conferentie: Transformeren doe je met elkaar

Cursus- en vergadercentrum Domstad, Utrecht
197 Sociaal

Details evenement

16 oktober 2015
09:30 uur
Cursus- en vergadercentrum Domstad, Utrecht
Wmo Werkplaatsen/Vereniging Hogescholen
(070) 312 21 21
125,-
Welke succesvolle innovaties in het sociale domein hebben de Wmo-werkplaatsen opgeleverd? Wat zijn nieuwe aanpakken en arrangementen? En wat betekent dat voor de kennis, methoden en houding die sociale professionals nodig hebben? Deze en meer vragen komen aan bod op de conferentie van de Wmo-werkplaatsen ‘Transformeren doe je met elkaar’ op 16 oktober. Sprekers zijn onder andere Kim Putters, directeur van het sociaal planbureau en Raf Janssen, wethouder in Peel en Maas.

Daarnaast zijn er workshops als Kantelen en signaleren in een wijkteam en Interdisciplinaire samenwerking (T-shaped) in het sociaal team en Wmo ook voor de jeugdprofessional? Meer informatie is te vinden op de site van de Wmo-werkplaatsen.
www.wmowerkplaatsen.nl