Agenda

De kracht van samenwerken

Krasnapolsky, Amsterdam
215 Bestuurszaken, Dienstverlening, Sociaal

Details evenement

08 oktober 2015
16:45 uur
Krasnapolsky, Amsterdam
PM Seminars
madelon@pmseminars.nl
06-20083516
vanaf €200 FAMO leden

Samenwerken wordt intern en extern steeds belangrijker, we opereren continu in groter wordende ketens, die vereisen dat we integraal naar de diverse zaken kijken. Anders werken is een noodzaak om alle eisen en veranderingen aan te kunnen. Een belangrijk aspect hierbij is samenwerken:

* Samenwerking belicht vanuit meerdere perspectieven door o.a. Joris Luyendijk
* Ervaringen delen over samenwerking met andere gemeenten en ketenpartijen
* Netwerken om samenwerking en kennisdeling te versterken

Op één avond vanuit meerdere kanten de kracht van samenwerken ervaren? Kom naar het diner pensant op 8 oktober in het Krasnapolsky (de Wintertuin), een geweldige locatie in hartje Amsterdam. Naast uw actieve deelname aan tafel, met Hoeden van de Bono, geven 3 topsprekers vanuit verschillende invalshoeken hun visie op samenwerking, waaronder:

Joris Luyendijk
Jan van Ginkel
Johan van der Waal