Jubileum editie Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Gemeente.nu
(0)20 - 515 92 15
€ 349, -

Het sociale landschap in Nederland is begin dit jaar ingrijpend veranderd. Ook na de drie grote decentralisaties wordt steeds duidelijker dat de praktijk van de schuldhulpverlening complexer wordt. Ondertussen neemt de schuldenproblematiek nog steeds toe.

Steeds meer kennis is noodzakelijk om de debiteur in nood goed te kunnen helpen!

Waarom u het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening niet mag missen:

In stroomversnelling wordt u door Mr. Erica Schruer op de hoogte gesteld van de veranderingen in de schuldhulpverlening. Ze neemt u op bevlogen wijze mee in de actuele ontwikkelingen, relevante jurisprudentie en nieuwe wet-& regelgeving.

Dr. Nadja Jungmann bespreekt de positie van schuldhulpverlening in de wereld van decentralisaties en neemt met u de toekomstige agenda voor de schuldhulpverlening door.

Een greep uit het programma:

• Het ABC van schuldhulp voor beginners met bijzondere aandacht voor valkuilen bij eigen woningbezitters

• Wat de reclassering in het sociaal domein kan betekenen voor de gemeenten o.g.v. schuldhulpverlening

• Deurwaardersvisie op incasso, incl. eerste ervaringen beslagregister en ontwikkelingen beslagvrije voet

• De kenmerken van een deugdelijke Wgs-beschikking

Schrijf u nu in en geniet van €100,- korting.