Agenda

LPB Congres: Oplaadpunt Tilburg

t/m 20-11-2015 - diverse locaties , Tilburg
187 Sociaal

Details evenement

18 - 20 november 2015
17:00 uur
diverse locaties , Tilburg
Gemeente Tilburg
congres@lpb.nl
420 euro (leden) & 570 euro (niet-leden)
Het jaarlijkse congres van het Landelijk Platform Buurt- en Wijkgericht Werken (LPB) vindt dit jaar plaats in Tilburg. Van 18 t/m 20 november kom je alles te weten over het zoeken, vinden, verliezen en benutten van de energie in wijken. Ben jij zo'n typische aanjager en verbinder, zo'n energiegever? Die het leuk vindt om - ook wel eens buiten de gebaande paden om - bewoners, initiatiefnemers, uitvoerders en soms zelfs financiers bij elkaar te brengen? Iedere dag krijg je volop energie van alles wat gebeurt in jouw wijk, stadsdeel of dorp. Heb je ook wel een slechte dag, waarbij je weer eens keihard tegen muren oploopt. Of je jezelf vooral een tegen-de-wind-fietser voelt en moe wordt van regels, bureaucratie en dwarsliggers; zaken die alleen maar energie slurpen? Dan is Oplaadpunt Tilburg voor jou bedoeld!

Tijdens het Congres komen voorbeelden van succesvolle samenwerkingsprojecten in wijken aan bod. Maar ook situaties waarin de samenwerkingspartners tegen allerlei regels aan liepen, passeren de revue. Verschillende programmaonderdelen op de drie congresdagen voeren de bezoekers naar typisch Tilburgse locaties. Congresgangers maken kennis met Tilburg in de Spoorzone, laten zich inspireren door energieke sprekers in Poppodium 013 en gaan op zoek naar energie in de wijken. Ze wisselen ervaringen uit met collega's uit het vak en gaan op vrijdag met handige tips op zak weer richting huis.

Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar: http://www.lpb.nl/congres-2015