Evenementen Veiligheid & Crowd Control

Studio21, Hilversum
160 Bestuurszaken, Handhaving, Dienstverlening, ICT, Ruimte & Milieu, Sociaal, Loopbaan

Details evenement

01 december 2015
Studio21, Hilversum
GemeenteNuCongressen & Studio21
Werk samen aan succesvol crowd management en veilige evenementen!

Er is veel discussie over veiligheid en crowd control bij evenementen en festivals. Onverwachte situaties kunnen leiden tot drama's zoals bij Pukkelpop, Love Parade, Project X en de stuntshow in Haaksbergen. Zorg dat uw kennis up-to-date is bij de organisatie van evenementen en anticipeer op actuele regelgeving, vormen van crowd management en de nieuwste technieken voor risico- en calamiteitenbeheer.

Hoe organiseren we samen veilige evenementen en voorkomen we calamiteiten in de toekomst? Tijdens dit congres hoort u van deskundigen de laatste trends op het gebied van evenementenveiligheid en gaan we in op de samenwerkingen tussen gemeenten, evenementenbureaus, leveranciers, politie en veiligheidsteams.

Dé kennisdag voor uw branche met thema’s als:
* Innovatieve tips & tricks voor veiligheid en crowd control
* Samenwerkingsverbanden, kennisdeling en risicobeleid
* Wet- en regelgeving op het gebied van evenementenveiligheid en vergunningen
* Regionale teams en crowd management bij grote events en festivals
* Praktijklessen van stadsevenementen met moderne inzet zoals bij de SAIL

Vergroot het succes en de veiligheid van uw evenementen met inspiratie van topsprekers, voorbeelden van organisatoren en praktische demonstraties uit verschillende samenwerkingen.