Najaarsbijeenkomst rond Maatschappelijk Vastgoed

De Basiliek, Veenendaal
Bouwstenen voor Sociaal
post@bouwstenen.nl
125 euro (voor VNG-leden)
Gemeenten presenteren resultaten ontwikkelwerk

Tijdens de Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen op 3 december 2015 presenteren diverse gemeenten de resultaten van het ontwikkelwerk dat ze afgelopen jaar in Bouwstenenverband hebben verricht.

Aan de orde komen de spelregels voor het vastgoedmanagement, het onderzoek naar en gebruikservaring met vastgoedmanagementsystemen, een voorstel voor een nieuwe gemeentelijke benchmark en een menukaart voor het berekenen van de kostprijsdekkende huur. Naast deze onderwerpen komen allerlei andere thema’s aan bod, waaronder zaken rond voorzieningenplanning, onderwijs, zorg en transformatie van leegstaand vastgoed voor vluchtelingen en andere woningzoekenden.

De aanwezige gemeenten delen niet alleen hun kennis en nieuwste inzichten met andere gemeenten, maar ook met vastgoedprofessionals uit andere maatschappelijke sectoren zoals onderwijs, kinderopvang, zorg, maatschappelijke opvang en corporaties. Vanuit de VNG is Jantine Kriens aanwezig.

De Bouwstenen-Najaarsbijeenkomst op 3 december is een mooi moment om kennis te delen en nieuwe inspiratie op te doen voor uw eigen praktijk. Geen theoretische verhalen, maar onderlinge uitwisseling van mensen uit het veld. De dag om andere bestuurders, managers en professionals rond huisvesting en vastgoed te ontmoeten.

De Najaarsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 december 2015 bij De Basiliek in Veenendaal, van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het programma en mogelijkheid om aan te melden zijn te vinden op de speciale website: www.agendamaatschappelijkvastgoed.nl.