Agenda

Seminar Evenementen Veiligheid & Crowd Control1 december 2015, Studio 21 Hilversum Seminar Evenementen Veiligheid & Crowd Control

Studio 21 Hilversum
163 Bestuurszaken, Handhaving, Dienstverlening, Ruimte & Milieu, Sociaal

Details evenement

01 december 2015
Studio 21 Hilversum
Gemeentenu Congressen
Werk samen aan succesvol crowd management en veilige evenementen

Er is veel discussie over veiligheid en crowd control bij evenementen en festivals. Onverwachte situaties kunnen leiden tot drama's zoals bij Pukkelpop, Love Parade, Project X en de stuntshow in Haaksbergen. Zorg dat uw kennis up-to-date is bij de organisatie van evenementen en anticipeer op actuele regelgeving, vormen van crowd management en de nieuwste technieken voor risico- en calamiteitenbeheer.

Hoe organiseren we samen veilige evenementen en voorkomen we calamiteiten in de toekomst?
Tijdens dit congres hoort u van deskundigen de laatste trends op het gebied van evenementenveiligheid en gaan we in op de samenwerkingen tussen gemeenten, evenementenbureaus, leveranciers, politie en veiligheidsteams.

Dé kennisdag voor uw branche met thema’s als:
   • Innovatieve tips & tricks voor veiligheid en crowd control
   • Samenwerkingsverbanden, kennisdeling en risicobeleid
   • Wet- en regelgeving op het gebied van evenementenveiligheid en vergunningen
   • Regionale teams en crowd management bij grote events en festivals
   • Praktijklessen van stadsevenementen met moderne inzet zoals bij de SAIL

Vergroot het succes en de veiligheid van uw evenementen met inspiratie van topsprekers, voorbeelden van organisatoren en praktische demonstraties uit verschillende samenwerkingen.

Ontmoet onder andere deze experts: Job Cohen - Onderzoeksleider "Project-X", Evelien van Zuidam - Capgemini Trendvisie Veiligheid, Syan Schaap - Stichting Evenementenhandboek Veiligheid en Prof. Dr. Ira Helsloot - Hoogleraar Radboud Universiteit Nijmegen.

Op de website kunt u het programma bekijken en u aanmelden!

www.gemeentenucongressen.nl/eventveiligheid