Agenda

Training Resultaat werken voor Wmo-consulenten

t/m 10-02-2015 - Bilthoven, FlexCentraal
276 Sociaal

Details evenement

09 - 10 februari 2015
09:00 uur
Bilthoven, FlexCentraal
ZorgvoorKennis
06-36101048
795

Resultaatgericht werken met de Wmo

In de training resultaatgericht werken in het sociale domein raakt de Wmo-consulent vertrouwd met betrouwbare meetinstrumenten om de zelfredzaamheid, de eigen regie en het netwerk in kaart te brengen. Aan het einde van de training kunnen de deelnemers een resultaat of arrangement opstellen met en voor de client, met een goede onderbouwing. Hierbij wordt de methode Resultaatgericht werken ingezet. Met behulp van de memomethode kunnen de resultaten worden gemonitord (zie de pagina Meten in de Wmo). Het oefenen met oplossingsgerichte gesprekstechnieken is als techniek ingeweven in de training. Deze training is geaccrediteerd door Bamw en V&VN onder nummer 192062. Schrijf nu in voor de eerstvolgende training op maandag 9 en dinsdag 10 februari 2015 (alle plaatsen in januari zijn bezet).

Data: 9 en 10 februari 2015

Plaats: FlexCentraal Bilthoven

Doelgroep: Wmo-consulenten, beleidsmedewerkers

Kosten: € 795 per deelnemer (vrij van BTW). Dit is inclusief het programma 'memomethode' voor een jaar en een intervisie-bijeenkomst na drie maanden. Er kunnen 12 deelnemers per groep deelnemen. Incompany is ook mogelijk.