Agenda

Dag van de Veiligheidsregio 2015

Twente Safety Campus, Enschede
133 Bestuurszaken, Handhaving

Details evenement

19 maart 2015
09:00 uur
Twente Safety Campus, Enschede
BlomBerg Society
073 - 684 25 25
€ 195,- excl. btw
Andere tijden … Nieuwe antwoorden voor een Veilige Samenleving

De huidige tijdsgeest vraagt om uw nieuwe antwoorden. Hét moment voor het veiligheidsdomein om vooruit te blikken naar een nieuw veiligheidstijdperk vol ambities in een complexe samenleving met nieuwe dreigingen. Wat mag veiligheid nu eigenlijk kosten? Wat betekent burgerparticipatie voor de organisatie van crisisbeheersing? Wat levert het op en hoe kunnen we meer doen met minder middelen? Hiervoor zijn andere organisatievormen nodig, nieuwe veiligheidsconcepten, risicogericht inrichten van de samenleving, goed informatiemanagement en vernieuwende concepten voor opleiden, trainen en oefenen. 
 
De Dag van de Veiligheidsregio is hét jaarlijkse ontmoetingsplatform voor u, als bestuurder, directeur, operationeel beslisser, wetenschapper of innovator. Hier ontmoet u uw collega’s. Krijgt u inspiratie. Leert u van elkaar en werkt u samen aan handelingsperspectieven voor de versterking van de veilige samenleving. 
 
Gastregio: Veiligheidsregio Twente 
Dit jaar is Veiligheidsregio Twente uw gastregio. 15 jaar geleden was de Vuurwerkramp Enschede aanleiding voor ontwikkeling van de Veiligheidsregio’s. Nu 15 jaar later staan de regio’s voor de uitdaging om zich verder te versterken en aan te sluiten op de complexe wereld van vandaag en morgen. Bovendien is Twente een innovatieregio pur sang. Beleef deze energie op de Twente Safety Campus.
 
Aanmelden via www.dagvandeveiligheidsregio.nl