Agenda

Stad & Ruimte 2015

t/m 19-03-2015 - Taets Arts & Eventpark Zaanstad, Zaanstad
185 Bestuurszaken, Dienstverlening, Ruimte & Milieu

Details evenement

18 - 19 maart 2015
10:00 uur
Taets Arts & Eventpark Zaanstad, Zaanstad
Elba - Rec
w.louwen@elba-rec.nl
033 870 00 100

Op 18 en 19 maart a.s. vindt Stad & Ruimte plaats in Zaanstad. Stad & Ruimte zijn vakdagen over de stad van morgen waarbij kennis, innovatie en netwerk bij elkaar komen.

Op Stad & Ruimte staan 5 thema's centraal en dat zijn: nieuwe overheid, slim en gezond, mobiliteit, de stad als merk en nieuwe stadsmakers. Ieder thema positioneert 4 of 5 professionele sprekers die creatieve masterclasses, lezingen en workshops geven. De thema's sluiten aan bij dagelijkse werkzaamheden en problemen. Twee maal per dag staat er op het hoofdpodium een (internationale) topspreker zoals Adam Freed uit New York en Carolien Gehrets, directeur Europa van Big Urban Clients-programma (BUC) van Arcadis. Johan Remkes, de commissaris van de Koning zal de opening verrichten.

Stad & Ruimte wordt gehouden in Taets Arts & Eventpark in Zaanstad en is op beide dagen geopend van 10 tot 17 uur.