Agenda

Training Werken met TenderNed voor Aanbestedende Diensten

Den Haag
114 Loopbaan

Details evenement

21 april 2015
09:00 uur
Den Haag
Tender Services Group
0703884139
595 excl. BTW
Werken met TenderNed voor aanbestedende diensten

TenderNed is hét verplichte publicatiekanaal voor u als aanbestedende dienst om de Europese en Nationale aanbestedingen te publiceren. Ook kunt u meervoudig onderhandse procedures via dit systeem laten verlopen en er voor kiezen om het inschrijfproces digitaal via TenderNed te laten verlopen. Hoewel veel aanbestedende diensten al gebruik maken van TenderNed constateren wij dat dit nog vaak niet op de juiste wijze gebeurd. Hoewel het systeem een duidelijke handleiding (e-Gids) kent, blijkt dat een praktische training een duidelijke meerwaarde heeft. Voorafgaand aan onze training inventariseren wij daarom uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet. Wij gaan dus expliciet in op specifieke problematiek per aanbestedende dienst. En delen onze ervaring vanuit de inschrijverskant met u.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod
Registreren en inrichten van uw inkoopteamPubliceren van (onderhandse) aanbestedingen, Het digitaal doorlopen van de inschrijfprocedure, Zoeken naar potentiële inschrijvers,Stap voor stap werken uit een speciaal ontwikkeld praktijkhandboek.

Resultaten
Na deze dag kunt u uw Europese, nationale én meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedures volledig via TenderNed laten verlopen. Kent u alle tips en tricks van TenderNed en bent in staat tot het volledig implementeren van TenderNed binnen uw organisatie en inkoopteam. U bent optimaal zichtbaar en vindbaar voor inschrijvers. U heeft geleerd van best- én van worst practices. U heeft inzicht in de denk- en werkwijze van Inschrijvers (MKB-vriendelijk aanbesteden).

Tijdstip
09.00 tot 16.30 uur (inclusief lichte lunch).

Kosten
€ 595,- exclusief BTW per deelnemer.

Locatie
Den Haag

Voor meer informatie en aanmelden www.werkenmettenderned.nl