Agenda

Training: chemievrij beheer

n.n.b, Arnhem
100 Ruimte & Milieu

Details evenement

23 april 2015
09:00 uur
n.n.b, Arnhem
Schoon Water
jlommen@clm.nl
0345-470758
375,= p.p
Schoon Water voor Brabant gaat (voor even) nationaal
Training: chemievrij beheer verharding en openbaar groen

De Nederlandse overheid verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen per 2016 op verhardingen en een jaar later in het openbaar groen. Een groot aantal gemeenten in Nederland gebruikt nog bestrijdingsmiddelen. “Schoon Water voor Brabant” en haar deelnemende gemeenten laten zien dat het beheer goed te doen is zonder chemische middelen. Met als resultaat: betaalbare, schone stoepen, mooie plantsoenen en een betere kwaliteit grond- en oppervlaktewater. Schoon Water voor Brabant deelt haar kennis en ervaring in april in trainingen voor alle Nederlandse gemeenten.

Meer informatie op onze site