Agenda

Werken met TenderNed voor Aanbestedende Diensten

Den Haag, Den Haag
110 Dienstverlening

Details evenement

21 april 2015
09:00 uur
Den Haag, Den Haag
Tender Services Group
070-3884139
595
In deze verdiepingstraining dragen wij op interactieve wijze en door middel van een praktijkhandboek kennis over van de publicatie- en inschrijfmodule van TenderNed.

TenderNed is hét verplichte publicatiekanaal voor u als aanbestedende dienst om de Europese en Nationale aanbestedingen te publiceren. Ook kunt u meervoudig onderhandse procedures via dit systeem laten verlopen en er voor kiezen om het inschrijfproces digitaal via TenderNed te laten verlopen. Hoewel veel aanbestedende diensten al gebruik maken van TenderNed constateren wij dat dit nog vaak niet op de juiste wijze gebeurd. Hoewel het systeem een duidelijke handleiding (e-Gids) kent, blijkt dat een praktische training een duidelijke meerwaarde heeft. Voorafgaand aan onze training inventariseren wij daarom uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet. Wij gaan dus expliciet in op specifieke problematiek per aanbestedende dienst. En delen onze ervaring vanuit de inschrijverskant met u.

Resultaten:

Na deze dag kunt u uw Europese, nationale én meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedures volledig via TenderNed laten verlopen.
Kent u alle tips en tricks van TenderNed en bent in staat tot het volledig implementeren van TenderNed binnen uw organisatie en inkoopteam.
U bent optimaal zichtbaar en vindbaar voor inschrijvers
U heeft geleerd van best- én van worst practices
U heeft inzicht in de denk- en werkwijze van Inschrijvers (MKB-vriendelijk aanbesteden)
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

Registreren en inrichten van uw inkoopteam
Publiceren van (onderhandse) aanbestedingen
Het digitaal doorlopen van de inschrijfprocedure
Zoeken naar potentiële inschrijvers
Stap voor stap werken uit een speciaal ontwikkeld praktijkhandboek
Gedurende de dag gaan wij ook in op inhoudelijke aspecten van het aanbesteden en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het praktijkhandboek kunt u gebruiken als naslagwerk en als leidraad in TenderNed voor nieuwe collega’s. U krijgt een eigen laptop met beveiligde trainingsomgeving en wij werken met een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers om de interactie zo groot mogelijk te houden.

Quote: “Dit is één van de eerste adviesbureaus, die met trainingen TenderNed zijn gestart. Door een grondige voorbereiding zorgen zij ervoor om vóór de eerste training al echt boven de materie te staan. Dat merk je als deelnemer. Daarnaast wordt de procedurele uitleg over TenderNed gekoppeld aan inhoudelijke discussie over hoe je goed aanbesteed. Een totaalplaatje dus.” Diederik Heij – Adviseur gebruikersbegeleiding TenderNed

Praktische informatie:

Duur: 09.00 tot 16.30 uur (inclusief lichte lunch)

Kosten: € 595,- excl. BTW per deelnemer