Agenda

Zelf spelregels vastgoedmanagement ontwikkelen

Amersfoort of Den Bosch
109 Ruimte & Milieu

Details evenement

17 april 2015
10:00 uur
Amersfoort of Den Bosch
Bouwstenen voor Sociaal
Deze bijeenkomst is de eerste uit drie, bedoeld voor gemeenten en andere maatschappelijk vastgoed-organisaties die hun eigen spelregels willen opstellen en zich hiervoor hebben aangemeld bij de Bouwstenen-groep Spelregels Vastgoedmanagement.


Doel en opzet programma
Doel van deze bijeenkomst is vooral om kennis te maken met elkaar, het redactieteam en de gedachten achter de spelregels, zodat we elkaar ook buiten de bijeenkomsten vooruit kunnen helpen.

Daarbij gaan we tijdens deze bijeenkomst vooral in op de voorwaarden om tot gedragen spelregels te komen, die in de praktijk ook echt gaan werken. De chef van Breda en de andere chefs van het redactieteam zullen hierbij hun ervaring delen.

Op het eind van de bijeenkomst gaan we concreet aan de slag met het ontwikkelen van eigen spelregels. Dit doen we door de reeds ontwikkelde spelregels in kleine groepjes gelijke organisaties te bespreken, zoals we dat eerder hebben gedaan met chefs vastgoed.


Referentie-spelregels
Bij de bijeenkomsten wordt uitgegaan van en aangesloten bij de referentie-spelregels die op basis van de spelregels van Breda in Bouwstenenverband worden door-ontwikkeld. Het redactie-team van deze spelregels (vier chefs vastgoed) zijn bij de bijeenkomst aanwezig om hun kennis te delen maar ook meteen om te kijken of de referentie-spelregels aanpassing behoeven.


Programma
09.30 uur       Inloop met koffie/thee
10.00 uur       Kennismaking met elkaar en de chefs in het redatieteam
11.00 uur       Voorwaarden voor succes
11.30 uur       Aan de slag met de eerste set spelregels
12.30 uur       Lunch en napraten


Datum, tijd en locatie
Vrijdag 17 april 2015
10.00 - 13.00 uur
Amersfoort of Den Bosch


Wie is er bij?
Graag horen we van de deelnemers aan de groep wie er al dan niet bij aanwezig is.


Meer informatie
- Nieuwsbericht 'Eerste spelregels openbaar' (Bouwstenen, 4 maart 2015)
- Reeds ontwikkelde referentie-spelregels
- Voorbeelden spelregels
- Bouwstenen-informatiepagina over Vastgoedmanagement