7e Dag van de BOA

18 mei 2015
Reehorst, Ede
Gemeente.nu
v.a. € 95,- p.p. (excl. btw)
Op 18 mei 2015 vindt de alweer 7e editie plaats van de succesvolle Dag van de BOA. Tijdens deze dag staat de BOA centraal. Met iedere editie ruim 300 deelnemers dé plek om elkaar te ontmoeten.

Wat mag u van deze dag verwachten?
Natuurlijk zorgen we ook weer voor vele lezingen, workshops en de welbekende beursvloer. Deze editie zullen onder andere de volgende thema's aan de orde komen:
*   Sociale media in uw dagelijkse praktijk
*   Mentale weerbaarheid versterken
*   Nazorg na agressie en geweld
*   Handhaving en toezicht bij evenementen
*   Actuele praktische strafvordering
*   Middelgrote milieudelicten (o.m. gevelreiniging, asbest, bedrijfsafvaldumpingen, lozingen in het riool)

Naast de presentaties bieden wij u deze dag ook:
*   Een uitgebreide meet & greet ruimte om in gesprek te gaan met elkaar en partners
*   Aandacht voor 'fun'. Naast informatief moet de dag ook leuk zijn
*   Een digitaal overzicht van de dag met samenvattingen en foto's (na afloop)
*   Toonaangevende onderzoekers over actuele ontwikkelingen waar het gaat om de positie van de BOA in het veiligheidsdomein
*   Een podium voor de BOA zelf; deel ervaringen en discussieer mee

Koppel uw teamuitje aan deze dag
Maak van een bezoek aan de Dag van de BOA een echt teamuitje en geniet van een drie-gangen etentje in het restaurant van de Reehorst. Met onbeperkt voor- en nagerecht en onder het genot van een drankje bespreekt u de dag.