Agenda

BGT Congres - Tour de BGT

Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch
166 Bestuurszaken, Dienstverlening, ICT

Details evenement

11 juni 2015
09:00 uur
Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch
Programmabureau BGT - I&M

Op 11 juni 2015 wordt congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch omgedoopt tot ‘Tour de BGT’. Bronhouders, gebruikers, leveranciers en partners van de BGT touren een dag met ons mee langs wegen, water, groen en spoor op de digitale basiskaart. We fietsen de vier etappes van de transitie naar de BGT (voorbereiden, afstemmen en opbouwen, controleren en leveren, en beheren) en bereiden ons gezamenlijk voor op de eindsprint.

Natuurlijk kijken we ook alvast vooruit naar de finish. Daar wacht ons de beloning in het gebruik van de BGT. Een gedetailleerde en landsdekkende basiskaart biedt immers vele mogelijkheden voor efficiënter inwinnen en gebruik van informatie. Zo biedt de BGT kansen voor efficiënter beheer van wegen, water en groen, maar ook voor ruimtelijke ordening en vastgoed, of voor aanleg en onderhoud van dijken, kabels en leidingen. Verkeers- en veiligheidsdiensten kunnen BGT-gegevens gebruiken om de veiligheid in verkeer en op straat te vergroten. Tot slot zullen ook vele bedrijven dankbaar gebruikmaken van de BGT. Tijdens de ‘Tour’ blikken we vooruit naar de mogelijkheden en voordelen, die de BGT zal brengen zodra ze landsdekkend beschikbaar is.

Meer informatie en inschrijven kan op de site van het BGT Congres