Korte leergang: ‘Opdrachtgeverschap en transformatie in het sociaal domein’

t/m 26-06-2015 - Achter Sint Pieter 200 (Raadzaal), Utrecht
199 Bestuurszaken

Details evenement

22 - 26 juni 2015
Achter Sint Pieter 200 (Raadzaal), Utrecht
Juridisch PAO, Universiteit Utrecht in samenwerking met het Public Procurement Research Centre (PPRC)
L.A.D.Fisscher@uu.nl
06 – 5437 4433
€ 1180,-
De korte leergang ‘Opdrachtgeverschap en transformatie in het sociaal domein’ gaat in op alle fundamentele aspecten die voor gemeenten noodzakelijk zijn om de nieuwe rol van opdrachtgever in het sociaal domein op de beste wijze te (leren) vervullen, om vanuit deze rol daadwerkelijk vernieuwing en transformatie in het sociaal domein te bereiken en te borgen.

De korte leergang benadert dit onderwerp vanuit diverse relevante disciplines: zowel de economische als juridische aspecten van de organisatie en inkoop en aanbesteding van sociale dienstverlening worden belicht; met topdocenten uit universiteit, praktijk én overheid (gemeente en zorgverlening).

Klik hier voor meer informatie.

Website: www.jpao.nl & www.pprc.eu
LinkedIn: Aanbestedingsrecht Cursussen en Opleidingen UU