Agenda

2-daagse top class Versimpelen

t/m 24-03-2016 - Zuiver, Utrecht
360 Bestuurszaken, Dienstverlening, ICT, Loopbaan

Details evenement

10 - 24 maart 2016
Zuiver, Utrecht
Reed Business Information
+31 (0)20 515 92 40
€ 995
Organisaties zitten overvol met projecten. Om te blijven vernieuwen en innoveren, zijn projecten nodig. Maar voordat u het weet verzandt u in projecten die niets opleveren. 

Wat is Versimpelen?
Door de 2-daagse top class Versimpelen kunt u de versimpeltechnieken direct toepassen en houdt u het doel van een project helder voor ogen. Door hoofd- en bijzaken scherp te onderscheiden, kunt u strakker plannen, focussen op primaire taken en daarmee sneller en beter resultaat boeken. Door te Versimpelen blijven u en uw projectteam op koers door doelgericht en efficiënt te werken.

Met deze investering bespaart u dus uiteindelijk tijd, geld, energie en u voorkomt frustratie. Voorafgaand kunt u uw eigen praktijkcase aanleveren. Zo gaat u aan de slag met uw eigen case en uw eigen specifieke situatie.

Iedereen kan Versimpelen
De 2-daagse top class Versimpelen is interessant voor iedereen die zich op welke manier ook met projecten bezighoudt: zelfstandig, als tijdelijk projectteam of binnen een organisatie.

Beperkt aantal plaatsen
Om er zeker te van zijn dat u voldoende diepgang krijgt en dat er voldoende aandacht is voor uw persoonlijke uitdagingen, is het maximaal aantal deelnemers voor deze top class 50 personen. Wacht daarom niet te lang met aanmelden! Meld u direct aan via academyleiderschap.nl/versimpelen2.