Agenda

Masterclassreeks Modern Leiderschap

t/m 21-04-2016 - Zuiver, Utrecht
416 Bestuurszaken, Loopbaan

Details evenement

31 maart - 21 april 2016
14:30 uur
Zuiver, Utrecht
Reed Business Information
€ 2.095
Modern Leiderschap: richting geven en loslaten
Oude waarden van leiderschap voldoen niet meer in onze steeds platter wordende maatschappij. Er zijn zoveel invloeden dat het bijna niet meer in stijlen is te vatten. Deze trend zet zich steeds verder door.
Hoe zet u ‘oud’ leiderschap om naar nieuw leiderschap? Hoe zorgt u voor afstemming zonder overbodige sturing? Hoe zet u medewerkers in hun eigen kracht? Hoe geeft u leiding en sturing op afstand? Hoe schept u orde in de chaos? Kortom: hoe geeft u moderne stijlen van leiderschap vorm?

4-daagse leiderschapsreeks
Volg de 4-daagse leiderschapsreeks en leer wat u in huis moet hebben om grip te krijgen door los te laten. Leiderschap anno nu is uzelf durven te vernieuwen én ervoor kiezen te blijven leren. Elke manager heeft hier baat bij. Deze reeks laat u zien wat praktisch nodig is om de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk. U leert de vele aspecten van leiderschap te beheersen om van daaruit effectiever leiding te geven: aan uw team, uw organisatie en uzelf.

Vier bijeenkomsten filevrij!
De reeks bestaat uit vier masterclasses die alle in de namiddag worden gehouden zodat u filevrij de reeks kunt volgen. We starten om 14.30 uur en we eindigen rond 19.30 uur. Tussendoor verzorgen wij hapjes, drankjes en een lichte maaltijd.

Beperkt aantal plaatsen
Om een goede interactie tijdens de masterclasses te kunnen garanderen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Aan deze leiderschapsreeks kunnen maximaal 50 personen deelnemen. De eerste twee edities waren snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang en schrijf snel in zodat wij uw deelname kunnen garanderen.