Organiseren met perspectief

26 mei 2016
Fort Wierickerschans, Bodegraven
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kennen we geen afdelingen meer. We werken niet meer met functies, maar vanuit opgaven. Het wegnemen van deze structuren is slechts een deel van het verhaal. Het gaat om een verandering van denken. Door het loslaten van hiërachische structuren, systeem- en proceduredenken ontstaat er ruimte om de vraagstukken met elkaar aan te pakken, zonder dat er onnodige tijd en energie wordt verloren.

Tijdens dit congres neemt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk je mee op reis naar verandering. Het is een dag om met elkaar in gesprek te gaan en inzichten met elkaar te delen.

Inschrijven
Een toegangsbewijs kost 295 euro. Tijdens deze dag kun je verschillende workshops volgen, de lunch is verzorgd en congresdeelnemers ontvangen het boek 'Minimal Management', geschreven door Paul Verburgt. De workshops worden verzorgd door verschillende medewerkers. Daarnaast zijn er ook externe sprekers.

Je kunt je ticket kopen www.organiserenmetperspectief.nl. Hier vind je ook meer informatie over het programma, gedachtegoed, blogs en verdere gegevens.