Agenda

Nieuwspoort Seminar 'De Veilige Binnenstad 2016 - Aanpak Uitgaansgeweld'

Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
222 Handhaving, Sociaal

Details evenement

08 juni 2016
12:30 uur
Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Haags Congres Bureau
€295,- (excl. BTW, incl. lunch, verslag en borrel)
U bent trots op uw binnenstad. Maar uitgaansgeweld bedreigt de veiligheid van burgers en bedrijven, tast de economie aan en verpest het goede imago van uw gemeente.

Uitgaansgeweld kan enkel door een integrale aanpak worden tegengegaan. Dat betekent aandacht voor de kenmerken van de daders, de inrichting van het gebied en de horecagelegenheden, het toezicht & handhaving door mensen en de inzet van techniek.

Een integrale aanpak begint met een gedegen analyse: Wat speelt er exact in uw binnenstad? Vervolgens kunt u samen met alle betrokken partijen een aanpak ontwikkelen waarbij u zich natuurlijk laat inspireren door succesvolle projecten in andere binnensteden.

Tijdens het Nieuwspoort Seminar ‘De Veilige Binnenstad 2016 – Aanpak Uitgaansgeweld’ geven wij u een kader voor een integrale aanpak, talloze voorbeelden van projecten, handvatten voor succesvolle implementatie en de belangrijkste do’s and dont’s uit de praktijk.

Mogen wij u verwelkomen op 8 juni in Nieuwspoort in Den Haag? Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven.