Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Leefomgeving

Nieuws 626 bekeken laatste update:20 jan 2016

Wijchen wil stationsvoorzieningen beheren

De gemeente Wijchen wil in een gat springen dat de NS liet vallen op het station.

Na het faillissement van re-integratiestichting het Goede Spoor zijn de stationskiosk en de VVV-vestiging gesloten. Ook de wachtruimte en het toilet gingen voor de treinreizigers dicht. Een doorn in het oog van wethouder Rob Engels.

"Het kan extra omzet genereren en de treinreizigers zitten comfortabel", aldus Engels tegen Nieuws.nl. "Wanneer dit plan geen doorgang vindt, worden er op het perron wachtruimtes geplaatst." De wethouder is nog in gesprek met de eigenaar van snackbar Rob's place. Er wordt gesproken over een wachtruimte in of tegenover de snackbar.

Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.