Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Leefomgeving

Achtergrond 582 bekeken laatste update:20 jan 2016

Eindhoven in top 3 beste investeringssteden

Eindhoven en Brabant scoren hoog in de ranglijst van de Financial Times met steden en regio's die voor bedrijven interessant zijn om te investeren.

Brabant heeft volgens de krant de beste investeringsstrategie van alle beoordeelde West-Europese regio's.

Het investeringsklimaat van Eindhoven is na Londen en Helsinki het beste van Europa. Nog nooit stond een Nederlandse stad zo hoog in deze lijst, meldt de gemeente.

''Erkenning van de Financial Times is een kroon op ons werk", reageert de Brabantse VVD-gedeputeerde Bert Pauli.

De ranglijsten zijn gebaseerd op een onafhankelijke verzameling gegevens zoals economisch potentieel, onderwijs, beroepsbevolking, salarissen, prijzen en infrastructuur.

Bij de ranglijsten horen prijzen die op 12 maart in Cannes worden uitgereikt tijdens een groot vastgoedevenement.

Of registreer je om te kunnen reageren.