Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Leefomgeving

Nieuws 1702 bekeken laatste update:20 jan 2016

BZK organiseert Fotowedstrijd 'Mijn Stad | My City'

Om het belang van de stad als dynamische plek vol mogelijkheden van en voor iedereen te benadrukken schrijft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) een fotowedstrijd uit.

Iedereen kan een foto van een bijzondere nieuwe plek of een nieuw initiatief in zijn of haar stad insturen. Alle ingezonden foto's zijn te zien in de tentoonstelling 'Mijn Stad | My City'. Minister Plasterk van BZK opent deze op donderdag 3 september, op de eerste locatie in het ARTtrium van de ministeries van BZK en Veiligheid & Justitie (V&J).

Jury & winnaars
Drie winnaars worden uitgekozen door een jury bestaande uit Mark Frequin (dir.gen.Wonen en Bouwen BZK), Koen van Velsen (rijksadviseur architectuur College van Rijksadviseurs) en Wim van Sinderen (curator Fotomuseum Den Haag). De drie winnende foto's krijgen een prominente plek in de tentoonstelling en winnen 250, 100 of 50 euro.

De tentoonstelling is een initiatief van BZK: het programma Agenda Stad, het Atelier Rijksbouwmeester en de Kunstcommissie van BZK en V&J.

Meer informatie via Agenda Stad

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.