Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Loopbaan

Achtergrond 739 bekeken

Finalisten Jonge Ambtenaar van het Jaar bekend

Twee van de vier finalisten voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar zijn medewerkers van gemeenten.

Het gaat om Dagmar Winkelhorst van de gemeente Midden Delfland en Anne-Marleen Dijkhuis van de gemeente Hollands Kroon. De andere finalisten heten Sahin Ergec, die werkt voor de belastingdienst, en Maarten van der Meer, die werkt voor het waterschap Hollandse Delta.

Winkelhorst, Dijkhuis, Ergec en Van der Meer nemen het tegen elkaar op tijdens het zogenoemde verkiezingsfeest op 22 januari 2015. De vier finalisten zijn geselecteerd op basis van hun boodschap, presentatie, visie, betrokkenheid en ambitie.

Hier presenteren de kandidaten zich>>

Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.