Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Loopbaan

Nieuws 2739 bekeken

Nominaties Jonge Ambtenaar 2016 geopend

Voorde 15e keer organiseert FUTUR de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing. De organisatie roept juist gemeenten op om jonge medewerkers voor te dragen.

Oproep aan gemeenten
Onlangs is de nominatieperiode voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAVHJ) verkiezing gestart. Iedereen kan een jonge ambtenaar die in aanmerking zou moeten komen voor deze titel aandragen via de site van organisator FUTUR. Zij roepen vooral ook gemeenten op om een jonge medewerker voor te dragen. De organisatie wijst erop dat er toch zeker talent binnen 393 gemeenten in Nederland moet zijn.

Kwaliteit en toegevoegde waarde
FUTUR organiseert de verkiezing om de kwaliteit en toegevoegde waarde van jonge ambtenaren in de overheid onder de aandacht te brengen, andere collega's te inspireren hun rol te nemen in de veranderende overheid én om het imago van het werken bij de overheid te verbeteren. De winnaar mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen. Hij of zij staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Naast de titel JAVHJ, die wordt gekozen door een zeer gerenommeerde vakjury, wordt ook de publieksprijs weer vergeven.  Met het winnen van de eervolle titel ontvangt de Jonge Ambtenaar van het Jaar ook een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaringsprijs.

De verkiezing is op 21 januari 2016. Meer informatie via FUTUR

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.