Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Organisatie

Nieuws 1330 bekeken

Meierijstad presenteert alvast huisstijl

De gemeente zelf is pas op 1 januari 2017 een feit, maar de fusiegemeente Meierijstad presenteert nu alvast haar nieuwe logo

Meierijstad is het resultaat van de fusie tussen Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel en zal vanaf 1 januari officieel een feit zijn. Vooruitlopend op deze datum heeft de stuurgroep alvast het nieuwe logo gepresenteerd. Tot die datum zullen de afzonderlijke gemeenten nog te zien zijn in een tijdelijk logo.

Schijndel's burgemeester Jetty Eugster in het Brabants Dagblad: 'Ik denk dat we een goede basis hebben neergezet om Meierijstad te presenteren voor wie we zijn en wat we hiermee uitstralen. Een beeldmerk dat goed aansluit bij onze uitgangspunten.'

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.