Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Organisatie

Nieuws 836 bekeken

Leiden ondersteunt crowdfunding

Als eerste gemeente in Nederland ondersteunt Leiden Crowdfunding.

Het initiatief richt zich volledig op sport. Sportverenigingen en sporters krijgen de mogelijkheid om een nieuwe financieringsbron aan te boren door gebruik te maken van het Nederlandse crowdfunding platform voor sport: wijzijnsport.nl. Voor 2016 is afgsproken dat de gemeente 10 Leidse initiatieven daadwerkelijk zal ondersteunen.

Wethouder Frank de Wit (sport): "Sport is belangrijk voor Leiden. Met deze samenwerking laten we de sportverenigingen in Leiden kennis maken met de mogelijkheden van crowdfunding. En krijgen zij de mogelijkheid om Leiden nog meer te betrekken bij hun sport."

redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.