Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Ruimte & Milieu

Nieuws 285 bekeken 1 reactie

Groningen investeert in zonnepanelen

Alle gemeentelijke gebouwen in Groningen worden voorzien van zonnepanelen, meldt de gemeente.

Het gaat om maximaal twintig gebouwen. Zwembaden, scholen en sportzalen. Daar begint het mee, komend voorjaar al. Andere panden volgen daarna. De investering bedraagt 350.000 euro. De gemeente zegt het goede voorbeeld te willen geven. Verder moeten de zonnepanelen helpen de energiedoelstellingen te halen.

Nico van Wijk

Eén reactie

  • no-profile-image

    Zonnebank centrum Groningen

    Zeker een EU maatregel. Gaan we alle overheidsgebouwen voorzien van deze constructies, dan zijn we een paar miljoen verder. Wie volgt? Misschien wel een hennepteler, welke rond stroom niet ontdekt wil worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.