Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Ruimte & Milieu

Nieuws 164 bekeken

Nijmegen Bereikbaar door inwoners

De bereikbaarheid van Nijmegen kan beter. Daarom heeft de gemeente de weg naar het internet gevonden.

De website heet: Nijmegen Bereikbaar. Het Twitter-account heet @NaarNijmegen. Het is op die manier mogelijk te volgen wat de knelpunten zijn in en rond de gemeente. Verder kan iedereen zich mengen in discussies, vragen stellen of foto’s en video’s uploaden.
 
Aan de inwoners wordt gevraagd met oplossingen te komen. Hun ideeën worden misschien wel gebruikt voor de nota Nijmegen Bereikbaar, die in het voorjaar wordt aangeboden aan de gemeenteraad. Dit moet de kern van het nieuw te bepalen mobiliteitsbeleid worden.
 
De site blijft zeker tot eind maart online. Als het een succes blijkt te zijn, wordt deze termijn verlengd.

Nico van Wijk

Of registreer je om te kunnen reageren.