Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Sociaal

Nieuws 590 bekeken 3 reacties

Wie heeft de beste sociale dienst?

Vijf genomineerden maken kans om te worden verkozen tot de beste sociale dienst van Nederland.

Het gaat om de sociale diensten van de gemeenten Amersfoort, Apeldoorn, Boxmeer en Roermond en de Regionale Sociale Dienst Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden. 

De sociale diensten presenteren zich op 21 oktober aan een jury, die vervolgens de winnaar bekend maakt. De jury bestaat uit Tweede Kamerlid Eddy van Hijum, hoogleraar Olaf Fisscher van de Universiteit Twente en Frank Visser, manager werkgelegenheidplan bij Philips. Verder zijn Jacques de Boer, een vroegere directeur van de sociale dienst, en Divosa-voorzitter René Paas nog leden van de jury.

Divosa

De vijf genomineerden zijn na een vragenronde gekozen uit een groep van ruim 100 gemeenten. De prijs is een initiatief van advies- en detacheringsbureau Interwerk, ondersteund door Divosa, de vereniging van directeuren van sociale diensten.

Nico van Wijk

3 reacties

 • no-profile-image

  Steunpunt Minima St. Houvast

  Hopelijk gaat men ook checken of men de juiste informatie heeft geplaatst bij rechtop.nl, waar menig gemeente naar verwijst. Gebleken is nl dat daar nog wel eens wat aan schort.

 • no-profile-image

  manmanman triest

  Manmanman, wat een publicatie? Hebben jullie nu werkelijk niets anders te doen, dan een spelletje LOTTO te spelen om kosten van de burgers. Te betreuren, als ambtenaren hier tijd in zien. Dit maakt maar weer eens duidelijk, dat ambtenarij een ludiek spel is.

 • no-profile-image

  Cliëntenraad

  Laat het geld aan de cliënten ten goede komen en vier geen feeestje

Of registreer je om te kunnen reageren.