Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Sociaal

Nieuws 495 bekeken

Zes gemeenten op shortlist beste werkgever 2012

Zes gemeenten hebben het geschopt tot de shortlist van genomineerden voor 'beste werkgever van 2012'.

De gemeenten Buren, Hoogeveen, Pijnacker-Nootdorp en Uden staan op de lijst van beste werkgevers met minder dan 1000 mensen in dienst. Amsterdam en Zwolle bij de werkgevers met meer dan 1000 werknemers.

De verkiezing van beste werkgever wordt jaarlijks georganiseerd door VNU en Effectory. Zij gaan op zoek naar werkgevers die uitblonken in goed werkgeverschap. De lijst wordt gebaseerd op onderzoek onder medewerkers die hun organisaties beoordeelden op zaken als arbeidsomstandigheden, werkzaamheden, ontwikkelingsmogelijkheden, beloning en leidinggevenden.

Deelnemers aan de Beste Werkgevers hebben ofwel een op maat gemaakt onderzoek uit laten voeren onder hun totale populatie of een werkgeversonderzoek onder een a-selecte steekproef van hun totale medewerkersbestand. Afhankelijk van de grootte van de organisatie bestond de steekproef uit minimaal 300 medewerkers om een betrouwbaar beeld te geven van de organisatie.

Joost Valkhoff

Of registreer je om te kunnen reageren.