Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Sociaal

Nieuws 1528 bekeken

Vandaag: Dag van de Mantelzorg

Vandaag is de Dag van de Mantelzorg en worden mantelzorgers in het zonnetje gezet voor de langdurige zorg die zij geven aan een naaste.

Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, kerken, verenigingen, werkgevers en gemeenten in heel Nederland organiseren iet leuks of inspirerends.

Op dit kaartje zijn per gemeente de verschillende activiteiten die zijn georganiseerd. De landelijke dag van de mantelzorg bestaat al sinds 1998 en in het hele land wordt al jaren mee gedaan aan deze traditie om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Het thema van dit jaar is 'Laat je zien'. Op de Dag van de mantelzorg kunnen mantelzorgers op verschillende plekken overal in het land terecht voor informatie, contact met andere mantelzorgers, maar vooral veel ontspanning.

De Dag wordt mede georganiseerd door Mezzo, de Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg

Jurrien Holthuis

Of registreer je om te kunnen reageren.