Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Veiligheid

Nieuws 1210 bekeken laatste update:19 jan 2016

Spijkenisse haalt woning wanbetaler neer

Niet betalen in Spijkenisse? De gemeente neemt drastische maatregelen.

Spijkenisse heeft gisteren de woonwagen van een wanbetaler ontruimd en gesloopt, meldt RTV Rijnmond. De gemeente verklaart dat de bewoner van kamp Groenoord een forse huurachterstand had voor de kavel, die hij in 2010 kreeg toegewezen.

De man wilde geen huur betalen. Spijkenisse begon een rechtszaak. De rechter gaf toestemming voor de ontruiming. De man die niet wilde betalen, trok pas in de woning vanaf mei 2013, toen deze was voorzien van nutsvoorzieningen.

Hij gaat in hoger beroep tegen het besluit.

Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.