Nieuwsbrief Ontvang gratis de Gemeente.nu nieuwsbrief schrijf je in
Veiligheid

Achtergrond 579 bekeken laatste update:19 jan 2016

Den Bosch waarschuwt voor levensgevaarlijke drugs

Afgelopen weekend is een 21-jarige inwoner van ‘s-Hertogenbosch overleden ten gevolge van gebruik van ecstasy.

Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat het om een beige ecstasytablet gaat met een doodshoofdlogo. Deze tablet bevat in plaats van MDMA (de werkzame stof in ecstasy) de levensgevaarlijke stof  PMMA (paramethoxyamfetamine) als hoofdcomponent.

Verslavingszorginstelling Novadic-Kentron en het college van burgemeester en wethouders van 's-Hertogenbosch waarschuwen voor gebruik van deze tablet. Er kan niet worden uitgesloten dat er ook andere pillen op de markt zijn die PMMA bevatten.

Redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.