10 nominaties ‘Evenementenstad van het Jaar’

De gemeenten die genomineerd zijn voor ‘Evenementenstad van het Jaar’ zijn bekend. Er worden in twee categorieën prijzen verdeeld

De afgelopen weken konden evenementenorganisatoren en gemeenten in Nederland hun gemeente aanmelden voor de Nationale Evenementenprijzen, waaronder ‘Evenementenstad van het Jaar’.

De prijswinnaars worden op 12 oktober bekend gemaakt. In de categorie 100.000+ inwoners zijn genomineerd: Dordrecht, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Groningen. In de categorie tot 100.000 zijn Lelystad, Almelo, Deventer, Oost Gelre en Gouda de genomineerde gemeenten.

Vorig jaar waren de winnaars Eindhoven (100.000+) en Valkenburg aan de Geul. De bekendmaking is tijdens het Nationaal Congres Evenementen in Tilburg

Redactie Gemeente.nu

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.