Pedo Sytze wil geld van Eindhoven

De veroordeelde pedoseksueel Sytze van der V. eist een schadevergoeding van de gemeente Eindhoven, omdat hij uit de stad is verbannen.

Hij heeft een civiele zaak aangespannen, bevestigt een woordvoerder van de rechtbank in Den Bosch naar aanleiding van berichtgeving in het Eindhovens Dagblad.

Van der V. zegt dat het gebiedsverbod dat burgemeester Rob van Gijzel

hem in september 2009 oplegde nadat hij vrijkwam, hem schade heeft

berokkend. Hoeveel hij eist is niet bekend. Van der V. vocht het

gebiedsverbod met succes aan.

Van der V. is veroordeeld voor ontucht met minderjarige jongens in de

Eindhovense wijk Woensel. De zaak dient volgens de woordvoerder niet

voor oktober.

2 reacties

1. Ach gos, dat hij niet bij zijn slachtoffertjes in de buurt mag komen, heeft hem schade berokkend. Heeft dergelijke debiel zijn rechten in Nederland dan nu nog niet verspeeld.

2. door de handelswijze van pedo sietze heb ik snachts wakker gelegen en mij in mijn normale werkwijze sterk gedemotiseerd kan ik hier ook schadevergoeding voor krijgen