Zeeuwse ambtenaar verdacht van verduistering

Een medewerker van Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden wordt verdacht van mogelijk strafbare feiten.

Er wordt nu onderzocht of er geld van gemeenschappelijke regeling is overgemaakt naar een privérekening van de betrokken medewerker en naar de omvang en de periode van de strafbare feiten. Na afronding van het onderzoek is wordt bekend of er aangifte wordt gedaan. De betrokken medewerker is voorlopig geschorst.

GR de Bevelanden is een samenwerking van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. Zij voeren samen taken uit op het gebied van zorg, werk en inkomen. Ze werken vanuit het stadskantoor in Goes.

(Via Omroep Zeeland)

Reageren is niet mogelijk.

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.