Nominatieperiode Jonge Ambtenaar verkiezing verlengd

FUTUR heeft besloten om de nominatieperiode voor de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar te verlengen.

Dit geeft collega’s, managers en gemeentesecretarissen “nét even wat meer tijd om die talentvolle jonge ambtenaar aan te melden”, aldus de de organisatie. De nominatie is met drie dagen verlengd tot 16 oktober

Wat zijn een aantal voorwaarden waar een genomineerde aan moet voldoen?  ‘Aan het roer’ staan, ‘Lef tonen’ en bijvoorbeeld leiderschap hebben getoond en hebben uitgedragen. Niet onbelangrijk, je bent jong tot en met 35. Nominaties mogen worden gedaan door  zichzelf, collega of leidinggevende, of  door een familielid, een lokale ondernemer of de wethouder. De genomineerde moet natuurlijk werkzaam zijn voor de overheid: van gemeente tot Rekenkamer, van Rijk tot waterschap.

Nomineren kan hier via Futur