Burgemeester doet aangifte nep-twitteraccount

De Burgemeester van Haaren doet aangifte tegen degene die zich korte tijd als “Burgemeester Haaren” voordeed op twitter

Via het nep-account werden een aantal boodschappen de wereld ingestuurd die niet van de echte burgemeester, Jeannette Zwijnenburg, afkomstig waren. De echte gaf haar nepcollega tot dinsdag 17:00 uur zich te melden met mogelijke grieven of motieven. Anders zal zij overgaan tot aangifte.

De berichten hadden betrekking op de gemeentelijke herindeling als ‘Het beste van Oisterwijk is de weg naar Haaren.’ Er is melding gedaan bij twitter en de account is geblokkeerd. Hiermee is het bericht inmiddels verdwenen.

Reageren is niet mogelijk.

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.