Bedrijfsplan voor ict-samenwerking regio Nijmegen

Eerste werd een intentieverklaring getekend. Nu wordt gewerkt aan een bedrijfsplan voor de samenwerking van negen gemeenten op het gebied van ict.

Het college van de gemeente Wijchen is al akkoord gegaan met het maken van het bedrijfsplan. De andere gemeenten zullen mogelijk volgen, na de vakantie. De kosten zijn 190.000, volgens dagblad De Gelderlander. Het plan moet vrij gedetailleerd beschrijven hoe de samenwerking vorm gaat krijgen.

Personeel

Verder komen de gevolgen voor huisvesting en personeel in het plan te staan. Volgens een woordvoerder van de gemeente Wijchen is nog niet bekend wanneer wordt begonnen met de samenwerking.

Het gaat om de gemeenten:  Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Groesbeek, Ubbergen en Millingen aan de Rijn.