Trainingsdag “De kracht van zelfsturende teams” | Informatie

Vrijdag 30 november 2018 -  Van der Valk Hotel Utrecht

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Prijs per persoon
€ 425,- per persoon (excl. btw) | Vroegboekprijs (geldig t/m 1 oktober)
€ 495,- per persoon (excl. btw) | Standaardprijs
€ 395,- per persoon (excl. btw) | Teamprijs (prijs per persoon bij 2 personen of meer)

*Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen van (onderdelen van) SDU Uitgevers.

Locatie: Hotel van der Valk Utrecht
Dit congres wordt gehouden in Hotel van der Valk Utrecht
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht - Hotel van der Valk Utrecht

Route informatie
Als u op de deze link klikt, treft u de routebeschrijving van Hotel van der Valk Utrecht aan.

Voor wie is deze studiedag?
Deze trainingsdag is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders,  van zelfsturende teams of met zelforganiserende teams in hun organisatie, die vanuit hun eigen stijl en binnen de kaders en doelen van hun organisatie/project, zelfsturing willen faciliteren en stimuleren.

En voor HR professionals die hun lijnmanagement goed adviseren over en ondersteunen bij het toepassen van een zelforganiserende leiderschapsstijl.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.