Trainingsdag “De kracht van zelfsturende teams”

Vrijdag 30 november 2018 -  Van der Valk Hotel Utrecht

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Overweegt uw organisatie om zelfsturing in te voeren of zijn al stappen gezet richting zelfsturing? Zorg dat u goed bent voorbereid en leer van de ervaringen die andere organisaties er al mee hebben opgedaan.

Best Practices!
Hoor de do’s en dont’s vanuit deze organisaties die al ruime ervaring met zelforganisatie hebben. Maak gebruik van de mogelijkheid om hen al uw vragen en dilemma’s over zelfsturing te stellen!

Tijdens deze trainingsdag ervaart u in één dag wat zelfsturing kan betekenen voor uw organisatie. U wordt meegenomen in de verschillende fasen en facetten om te komen tot zelfsturing:

• Waarom zelfsturing?
      - Wat zijn de waarden en uitgangspunten
    • Hoe voer je zelfsturing in de organisatie?
      - Wat wordt de rol van het management?
      - Hoe zorgt u dat de nieuwe organisatiestructuur flexibel blijft?
      - Hoe zorgt u voor commitment?
    • Hoe werkt een zelfsturend team?
      - Hoe vormt u effectieve teams?
      - Hoe werkt besluitvorming in een zelfsturend team?
      - Hoe om te gaan met weerstand?

Tijdens deze trainingsdag bent u zelf onderdeel van een gesimuleerd team! Trainers Anita Bakker en Rick Willemsen, nemen u op inspirerende wijze mee in de werkpraktijk van een zelfsturend team.

Reacties deelnemers trainingsdag (2017):

Rick Willemsen vertelt in het journaal van NLgroeit over waarom zelfsturing belangrijk is voor groeiondernemers.

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.